The Foundry Urban Luxury Suites

Kakvo otkriće!

U najlepšem delu Atine, Psiri, sa pogledom na Akropolis, a u sred živopisnih uličica prepunih kafića i restorana. Bez šminke, turizma, prodaje i bilo čega usiljenog. Atina je prijatelj i komšija, onaj što uvek sa osmehom otvara vrata i nudi vam nešto tek spremljeno iz rerne. Kad smo kod rerne, u Atini su ulice vrele, vazduh prepun mirisa začina i mora i svi samo čekaju da padne noć. To je vreme kada se Atina otkriva.

Zgrada iz 1930. godine je nekada bila livnica fontova (slova), a zatim štamparija koja je prerasla u kulturni centar sa galerijom i pozorištem. Ko god da je odlučio da od zgrade sa takvom pričom kasnije napravi hotel, verujte mi, veoma je pazio da svako ko uđe u tu zgradu oseti dešavanja iz prošlosti.

12 apartmana po ukusu umetnika, industrijskih dizajnera. Naš apartman je na krovu zgrade, sa baštom na terasi i pogledom na brdo odakle superiorno viri hram bogova.
U hotelu nema restorana, a na zajedničkoj krovnoj terasi možete uveče da popijete piće u ambijentu koji podseća na park. Strašno im je važno da sve izgleda kao kod kuće, na vašoj ličnoj terasi gde pravite roštilj i dovlačite struju od komšije, ali pijete hladno vino iz vintage kible.

Proverite ovo mesto kad idete u Atinu, vrelu boginju, malo divlju i neuhvatljivu.

Linkovi:

Likovi i događaji u ovoj priči su delimično izmišljeni. Bilo kakva prividna sličnost sa stvarnim osobama ili događajima je bila namera autora, ali može biti i slučajnost ili rezultat Vaše vlastite uznemirene mašte.

Podeli sa prijateljima
Nataša Nikodijević Savin
Nataša

Producentkinja (po zvanju i DNK zapisu).
Kreativna liderka u poslu.
Preduzetnica. Umetnica. Kustos i narator.
Multitasking talent. Improvizatorka. Pronalazač.
Kolekcionar.

@natasa_nick
@myjourney.rs

guest

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

0 Comments
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре

Povežimo se na Instagramu

Kolačići nam pomažu da obezbedimo najbolje iskustvo na našem web sajtu. Korišćenjem našeg sajta saglasni ste sa upotrebom kolačića.