House of Beautiful Business

Nekada davno postojali su umetnički kružoci, društva, saloni kao mesta okupljanja umetnika, filozofa, naučnika, književnika, pesnika…Inovatora. Stvaraoca. Oni su bili važan deo društvenog i kulturnog života (primer “Prijateljsko društvo ljubitelja lepog“ u Saint Petersburgu 1800.te god)

Kad sam prvi put čula za House of Beautiful Business setila sam se ovih pojmova, iz knjiga i filmova.

Tim Leberecht i Till Grusche su osnovali globalno društvo za one koji najlepše misle.

Publika i članovi ovog društva su ljudi koji stvaraju, žele da menjaju i sebe i svet oko sebe, da bude bolje, lepše i humanije mesto za život.

„Transformacija je jedino moguća na ličnom, organizacionom i društvenom nivou ako delimo emotivna iskustva koja nas nežno guraju van komforne zone i kreiraju siguran prostor za nesigurne ideje.“

Svake godine se organizuje veliki event u Lisabonu, gde se okupi više od 400 članova da čuje predavanja i aktivno učestvuje u radionicama, eventima, intimnim večerama. Tokom cele godine se organizuju online predavanja, projekti, večere…

Nabrojaću samo neke predavače koji su me oduševili: Priya Parker (The Art of Gathering), John Hagel (Beyond Our Edge), Esther Blazquez Blanco (Deep Business Connection), Esther Perel (Psychotherapist and New York Times bestselling author), Moon Ribas (Cyborg Foundation), Estela Renner (Entertainment against the Climate Crises), Susan Cain (#1 Bestselling Author of Quiet and Bittersweet).

Nakon svakog proživljenog iskustva na ovim okupljanjima, osećam da sam prošla kroz duboku spoznaju nekih novih delova sebe. Nova saznanja, energije, razmene sa ljudima koji imaju slična interesovanja ali i hrabrost da se puste u nova iskustva.

Šta je sve potrebno da bi se business lideri danas snašli u novoj konstelaciji?

Zašto je važno da se okupljamo i razmenjujemo ideje, sada (nakon pandemije) možda više nego ikada? Šta smo naučili u medjuvremenu?

Šta je za nas privatno i intimno, a šta poslovno? Kako će poslovni život uopste izgledati bez ovog prvog? Budućnost komunikacije, prodaje, odnosa, budućnost naše planete.U Beogradu smo organizovali 2 okupljanja, Art of Belonging u Dorcol Platzu i The Great Wave u Kompotu. Uskoro planiramo nešto novo.

Ako vas zanima makar neko od svih ovih pitanja, posetite House of Beautiful Business stranice i informišite se kako možete i vi da se uključite.

Linkovi:

Likovi i događaji u ovoj priči su delimično izmišljeni. Bilo kakva prividna sličnost sa stvarnim osobama ili događajima je bila namera autora, ali može biti i slučajnost ili rezultat Vaše vlastite uznemirene mašte.

Podeli sa prijateljima
Nataša Nikodijević Savin
Nataša

Producentkinja (po zvanju i DNK zapisu).
Kreativna liderka u poslu.
Preduzetnica. Umetnica. Kustos i narator.
Multitasking talent. Improvizatorka. Pronalazač.
Kolekcionar.

@natasa_nick
@myjourney.rs

guest

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

0 Comments
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре

Povežimo se na Instagramu

Kolačići nam pomažu da obezbedimo najbolje iskustvo na našem web sajtu. Korišćenjem našeg sajta saglasni ste sa upotrebom kolačića.